Urządzenia i Akcesoria
Pieczarki zapiekane z kozim serem
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
2 porcje
Składniki
-
400 g pieczarek dużych
-
100 g sera koziego, twardego pokrojonego na kawałki
-
100 g cebuli szalotki przekrojonej na pół
-
10 g czerwonej papryczki chili, świeżej bez gniazd nasiennych, pokrojonej na kawałki
-
sól do smaku
-
pieprz czarny, mielony do smaku
-
tymianek, suszony do smaku
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 porcję
Sód
228 mg
Białko
22.8 g
Kalorie
1288.7 kJ /
308 kcal
Tłuszcz
18.5 g
Błonnik
3.7 g
Tłuszcz nasycony
12.5 g
Węglowodany
16.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
ŚNIADANIE
12 Przepisów
Polska
Polska
Może spodoba Ci się również...
Pasztet pieczarkowy
2 godz. 50 min
Flan z ricottą, szpinakiem i pistacjami
30 min
Krem z parmezanu
10 min
Mini frittaty z warzywami
35 min
Naleśnikowe roladki z łososiem (bez glutenu)
1 godz. 50 min
Pieczarki faszerowane szpinakiem i parmezanem
40 min
Jajka z farszem pieczarkowym
55 min
Portugalskie zielone jajka
50 min
Jajka faszerowane awokado
40 min
Sałatka z kolorowych pomidorów i pesto z rukoli
35 min
Jajka faszerowane brokułami i kiełkami
55 min
Pieczarki nadziewane
1 godz.